Vereniging Bennekom

De Vereniging Bennekom, waaruit de Stichting tot Steun VCVGZ is voortgekomen, bestaat meer dan honderd jaar.

Doelstelling

De Vereniging Bennekom heeft ten doel: het bevorderen van de geestelijke gezondheidszorg. De Vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door het initiëren en activeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de zorg en in het bijzonder de geestelijke gezondheidszorg, een en ander in de ruimste zin. De Vereniging heeft de uitvoering van dit doel ondergebracht bij de Stichting tot Steun VCVGZ.

Beleid van de Vereniging

Het beleid van de Vereniging is geformuleerd door de Stichting tot Steun VCVGZ. Dat geformuleerde beleid is in overeenstemming met de doelstelling van de Vereniging. De doelstelling van de Stichting tot Steun VCVGZ is dezelfde als die van de Vereniging.

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de Vereniging Bennekom en met de Stichting tot Steun VCVGZ.

Bestuur en financiën